Hirdetés

A Call of Duty: Warzone játékosok tömegeit gyilkolja le egy... ajtó

|

Megjött a következő Warzone frissítés, és megtörtént az elképzelhetetlen: egy új bugot hozott. Legalább ezúttal egy tényleg vicces hibáról van szó.

Hirdetés

Ütött már el ajtó? Nos, ha a kérdést sem érted, akkor nem jártál mostanában a Call of Duty: Warzone-ban vagy a játék Reddit oldalán.

A virtuális csatatéren egy új halálos ellenfél bukkant fel, ami elsőre egy ártatlan pályaelemnek tűnik, amíg a közelébe nem érsz. Ugyanakkor ha megérinted, egy pillanat alatt földre küld, és elkezdhetsz könyörögni az életedért. Annyi töltényt eresztesz bele, amennyit akarsz, de ez nem fog megmenteni a biztos haláltól.

Hirdetés

Nem hittem volna, hogy valaha ilyen fenyegető szöveget írhatok le egy ajtóról, de most, a Call of Duty: Warzone 4. szezonjával bizony itt tartunk. A legutóbbi frissítés után a Redditet és a YouTube-ot elözönlötték a videók, ahol játékosok tucatjai esnek A̵͙̓͑z̷̲͉͝ ̵̗̯͋͝Ä̶͔̼́j̸̰͌t̷̘̩̃ó̶͉̹̈͊ áldozatául.

Nyilván egy bugról van szó, de egyelőre nincs bizonyított elmélet a jelenség okáról. A legelterjedtebb elképzelés, hogy a Warzone-ba bekerült vörös ajtók (melyek gyakorlatilag gyorsutazási rendszerként funkcionálnak) a hiba okozói. Lehet, hogy ennek az ajtónak is egy vörös ajtónak kellene lennie, csak valamiért összeakadt a kódspagetti, és ez lett az eredmény.

Ez kivételesen egy olyan Call of Duty bug, amin tényleg tudtunk nevetni, de ettől függetlenül azért várjuk a javítást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)