Hirdetés

A Call of Duty: Warzone konzolos verziója sokaknál frissít a végtelenségig, itt egy ideiglenes megoldás

|

Megjött a világ egyik kedvenc játékának legújabb frissítése, és ahogy az lenni szokott a javítások mellett el is tört ezt-azt.

Hirdetés

Néhány konzolos Call of Duty: Warzone játékos jelentette, hogy leragadtak a frissítésnél, mivel a kliens a lefutott folyamat után újra akarja kezdeni azt. A meglehetősen kellemetlen problémára még nincs gyógyír, de a fejlesztő Raven Software egy ideiglenes kerülőutat közzétett a hiba kapcsán.

Nem a legelegánsabb megoldás, de ha minden igaz a lenti útmutató segíthet abban, hogy pörgethesd kedvenc játékodat a javítás javításának érkezésééig.

Hirdetés

Egyrészről a teljes Call of Duty: Warzone törlése és újratelepítése is megoldhatja a gondot, de mivel egy meglehetősen méretes cuccról van szó, így ezt kevesen szeretnék eljátszani. A Raven Software Trello kiírása a következőt javasolja:

- Hadd fusson le a telepítés
- Indítsd el a játékot
- Lépj be a DLC menedzsment képernyőre (R3) a fő menüből vagy beállítások menüből
- Telepítsd fel mindkét Campaign csomagot és a Special Ops csomagot

Ha követed a leírást, akkor elméletileg játékkal töltheted majd a napod maradékját a folyamatos újrafrissítgetés helyett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)