Hirdetés

A Call of Duty: Warzone legújabb frissítése atombombát hozott?

|

Végre kiderült, hogy mi a funkciója a pályán található rejtélyes bunkereknek, de az egyik tartalma egy újabb kérdést vetett fel.

Hirdetés

A Call of Duty: Warzone volt a legutóbbi (és jó eséllyel utolsó) cím, aminek sikerült betörnie a battle royale játékok meglehetősen zsúfolt piacára. A játék, mint szolgáltatás modell ennél a címnél is működik, így az újabb és újabb szezonok mindig hoznak valami érdekességet, vagy éppen talányt a játékosoknak. A legújabb frissítésben például kinyílt a rejtélyes, lezárt bunkerek nagy része, hogy komoly zsákmányokkal lehessenek gazdagabbak a legbátrabb katonák. 

Hirdetés

Az eddig hasztalannak tűnő Red Access Cardok szolgáltak kulcs gyanánt a bunkerekhez, melyekben a játékosok mostantól halmokban találhatják a magas szintű lootokat. Azonban a 11 lezárt bunkerből csak 10-be léphetünk be egyelőre, a 11. zárva maradt a kíváncsi szemek elől. Azonban egy játékosnak egy hibát kihasználva sikerült bejuttatnia egy Recon Drone-t, hogy szétnézzen mi lapul a hat lakat alatt őrzött bunkerben, és egy meglehetősen nagy meglepetés várta:

Jól látjátok, az bizony egy nukleáris töltet. Hogy egészen pontosan mi célt szolgál majd a tömegpusztító fegyver, arról egyelőre még semmit nem tudunk, de jó esély van rá, hogy a következő frissítéssel erre is fény derül. Ha arra vagytok kíváncsiak, hogy milyen újdonságokat hozott a legújabb frissítés, akkor arról fejlesztők honlapján részletesen tájékozódhattok. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)