Hirdetés

A Call of Duty: Warzone már népszerűbb a tinik körében, mint a Fortnite

|

A Taking Stock with Teens csapat megkérdezett 9 800 tinédzsert, hogy mivel játszanak mostanában. Az eredmény egészen meglepő volt, de most nálunk ti is szavazhattok még!

Hirdetés

A Yahoo jelentése szerint a Taking Stock with Teens megkérdezett 9 800 tinédzserkorú, amerikai játékost, hogy mivel játszanak mostanában. A résztvevők között némileg megcsappant a Fortnite iránti szerelem, míg a Call of Duty: Warzone népszerűsége az egekbe futott. Majdnem kétszer annyian nyomják az Activision lövöldéjét most, mint tavasszal.

Az adatok szerint a megkérdezettek 62 százaléka válaszolta, hogy a Call of Duty: Warzone-nal játszik, ami nagy ugrás a tavaszi 33 százalékról. A Fortnite most a játékosok 37 százalékát foglalja le, ami apró csökkenés a tavaszi, 39 százalékot nézve, de hatalmas visszaesés a 2019. tavaszi 53-hoz képest. Apró érdekesség, hogy a megkérdezett tinédzserek 42 százaléka azt nyilatkozta, hogy a Call of Duty: Cold Wart tervezi megvenni idén, ami még a Cyberpunk 2077 iránti érdeklődést is magasan lekörözi.

Hirdetés

Ne gondoljátok, hogy mi nem ragadjuk meg az alkalmat, hogy megkérdezzünk titeket is a témában, nézzük meg, hogy a GameStar olvasói között milyen arányban áll a CoD és Fortnite (aki egyiket sem tolja, az most nem szavaz):

Az új konzolokkal kapcsolatban is kikérdezték egyébként a tinédzser gamereket. A 9 800 résztvevő 63 százaléka tervezi megvenni valamelyik újgenerációs gépet a következő két évben, és legtöbbjük, 67 százalékuk tervez digitálisan játékot vásárolni. Ami igazán érdekes, hogy 26 százalékuk azt tervezi, hogy minden játékot  csak digitálisan fog megvásárolni, ami 3 százalékkal több a tavaszi felméréshez képest. Akkor már itt is kíváncsiak vagyunk a ti véleményetekre:

Ha még bármilyen vélemény nyomja a szíveteket az eredmények kapcsán, kommentben osszátok meg a nagyvilággal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)