Hirdetés

A Call of Duty: Warzone meccseit rendesen megbolondítják majd a metrószerelvények

|

A hatodik szezonnal érkező járművek használata lesz a leggyorsabb mód a pályán való utazásra, ráadásul rengeteg izgalmas funkciót is kapnak a metrók.

Hirdetés

A legutóbbi pár szezon jelenős változásokat eszközölt a Verdansk látképén, és ez nem változik a Season 6 beköszöntével sem. A fejlesztők rengeteg új tartalom mellett egy teljesen működő metrórendszert is elhelyeztek a pályán, így egy újabb lehetőségünk van arra, hogy gyorsan közlekedjünk a háború dúlta területen. 

Az Infinity Ward tegnap egy blogposztban kicsit részletezte is, hogy hogyan is járul hozzá a metrórendszer a Warzone meccseihez.

Hirdetés

A szerelvények mindkét irányba közlekednek, tehát az óramutató járásával megegyező és ellentétes irányba is elindulhatunk a kör alakú metróvonalakon. A tájékozódás megkönnyítése érdekében minden megálló ugyanúgy néz majd ki, hogy ne tévedjünk el, amikor éppen sietünk, hogy elérjük a járatot.

A pálya azon részeire már nem közlekedik a metró, melyek a körön kívül esnek, tehát nem kell attól félnünk, hogy egy rosszul időzített utazás miatt bukjuk a játékot. Az is kiderült, hogy a metrókocsik addig nem indulnak el, ameddig harc van rajtuk vagy a megállóban, tehát csak úgy tudunk utazni, ha előtte kitakarítottuk a területet.

Emellett azt is kihangsúlyozták, hogy senki ne próbáljon meg gyalogszerrel nekivágni a metróalagutaknak, ugyanis az gyors és biztos halált jelent.

A fejlesztők belengették, hogy tartogatnak még néhány meglepetést az új szezonnal, de nem szeretnének mindent leleplezni, hogy a szeptember 29-én érkező tartalmak között azért legyen mit felfedezni a kíváncsi játékosoknak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)