Hirdetés

A Call of Duty: Warzone ötödik szezonja jelentős újdonságokat hozhat

|

A Verdansk pályát az elhivatottabb játékosok valószínűleg már kívülről ismerik, tehát itt az ideje egy kis változatossággal szolgálni számukra.

Hirdetés

Noha apróbb változtatásokat eszközöltek a fejlesztők a Warzone helyszínéül szolgáló Verdansk területén, de szignifikáns újdonságokat nem kaptunk, mióta megjelent az ingyenes battle royale móka. Egy belsős forrás szerint azonban az ötödik szezon egy kicsit megvariálja a bevált receptet és új helyszínekkel bővíti a pályát. 

Hirdetés

A Video Games Chronicle információi szerint megnyílik az a stadion, ami közel található a pálya közepéhez. Ezzel egy igen nagy új terület válik elérhetővé, ahol kicsinálhatjuk ellenfeleinket, hogy értékesebb zsákmány üsse a markunkat. A helyszín korábban már feltűnt a stúdió által kiadott screenshotokon is, tehát lehet alapja a hírnek. 

A második és szignifikánsabb változás egy vonat megjelenése lesz, mely az Apex Legendsben és a PUBG-ben látottakhoz hasonlóan cirkál majd a pályán. Itt szintén értékes lootra lehet számítani, ha sikerül feljutni a vagonokba. Ami sokkal érdekesebb azonban, hogy a forrás azt állítja, hogy az egész pályafrissítés valamilyen formában a következő Call of Duty játékhoz kötődik, ami a pletykák szerint Balck Ops Cold War alcímet viseli majd. 

A Black Ops alsorozat főszereplője, Frank Woods néhány adatbányász szerint már feltűnt a legutóbbi frissítések fájljai között, tehát előfordulhat, hogy az Activision frissítéseken keresztül vezeti majd át a történetet és a stílust a készülő új játékukba. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)