Hirdetés

A Call of Duty: Warzone támogatja a 120 fps-t Xbox Series X-en, PlayStation 5-ön viszont nem

|

Eléggé úgy tűnik, hogy az Infinity Ward titokban eszközölt változást a játékban.

Hirdetés

Nem titok, hogy az Activision hosszú távra tervez a viszonylag gyorsan népszerűvé vált Call of Duty: Warzone-zal, ami így a tavalyi Modern Warfare-rel együtt természetesen játszható az újgenerációs konzolokon.

A battle royale összecsapásokra fókuszáló alkotás elvileg kapott is egy alapos teljesítménybeli tuningot, de a jelek szerint ezzel csak az egyik friss konzolon találkozhatnak a játékosok.

Hirdetés

Többen is arra lettek figyelmesek, hogy a Warzone képes 120 fps-sel futni Xbox Series X-en, aminek értelemszerűen elég sokan örültek. A Digital Foundry időközben le is tesztelte a dolgot, és a képkockaszám valóban 100 és 120 között mozgott legtöbbször, tehát úgy tűnik, tényleg történhetett némi változás, amit a fejlesztők nem vertek nagy dobra.

A csapat természetesen PlayStation 5-ön is megnézte a játékot, azonban meglepő módon 60 fps volt a maximum, és ezen a teljesítményt előnyben részesítő mód sem változtatott. A Sony új konzolja egyébként PS4-es játékként kezeli a Warzone-t, tehát csak a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően képes futtatni azt, így lehetséges, hogy egy teljes értékű PS5-ös port már ezen a platformon is elérhetővé tenné a magasabb fps-t.

Ti észrevettétek a változást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)