Hirdetés

A Call of Duty: Warzone új mesterlövész puskája talán túl halálos lett

|

Az SP-R 208 a régebbi Call of Duty részek idejét idézi, amikor a mesterlövész puskákkal a profik könnyedén dominálhatták a meccseket.

Hirdetés

Az új szezonok a Call of Dutyban mindig egy rakás új kihívást, személyre szabhatósági opciót, operátort, na és persze fegyvereket jelentenek. Nem történt ez másképp a nemrég élesedett Warzone Season 6 esetében sem, mely többek között elhozta az SP-R 208 nevű mesterlövész puskát, ami a játékosok instant kedvencévé vált; nem véletlenül.

A fegyver komoly sebzést tud kiosztani, gyors mozgást tesz lehetővé és jó a tűzgyorsasága is, amivel kétségtelenül a játék egyik legjobb puskája. Az SP-R 208 bármilyen tartozék nélkül képes teljesen tönkretenni a testpáncélokat, kicsit fejlesztve pedig igazi egy lövéses halálosztó eszköz.

Hirdetés

Ezt a játékosok is felfedezték, tehát ne lepődjünk meg, ha néhány esetben a pályákon komoly sniper-harcok alakulnak ki. Nem tudni, hogy az Infinity Ward csak valamilyen hibát vétette-e a fegyverrel vagy szándékosan csinálták meg ilyen erősre, hogy ezzel a season pass megvásárlására ösztönözzék a CoD népét, mely azonnal feloldja az eszközt. 

Persze jó eséllyel a stúdió nem engedi majd sokáig olyan fegyverrel rohangálni a játékosokat, melynek lényegében nincsen gyenge pontja, tehát számíthatunk arra, hogy gyengítik a meccsek kiegyensúlyozása céljából. Aki tehát szeretné kiélvezni a mesterlövész puska kiemelkedően halálos mivoltát, annak nem árt sietni egy kicsit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)