Hirdetés

A Call of Duty: Warzone új módja kivesz mindent, ami különlegessé teszi az alapjátékot

|

A BR Trios Classic olyan, mintha a PUBG-vel játszanál, csak a Call of Duty: Warzone-ban.

Hirdetés

A Call of Duty: Warzone a CoD-szériától látott tempón és fegyverkezelésen túl hozott pár igazi újdonságot is a battle royale műfajba. A meccsek alatt például pénzt gyűjthetünk, mely segítségével "kiválthatjuk" elesett bajtársainkat, de halál esetén körönként egyszer meg is küzdhetünk az életünkért a Gulágban. Az új BR Trios Classic játékmód azonban ezeket mind elveszi egy jóval klasszikusabb élmény kedvéért.

Hirdetés

Hogy mennyire lesz népszerű ez a játékmód, az majd kiderül, de a recept végtelenül egyszerűnek tűnik, tulajdonképpen mindössze lecsupaszították a Warzone-t: a háromfős csapatunk csak azokból a cuccokból gazdálkodhat, amit talál a meccs során, és ha valaki meghal, az bizony véglegesen ki is esett. Nincs se pénz, se Gulág, se küldetések, se semmi.

Mivel ez csak egy játékmód a sok közül, természetesen igazából nem érinti azokat, akik szeretik a megszokott Warzone élményt, számukra továbbra sem változik meg a játék. Aki kedveli azokat a feature-öket, amik egyedivé tették a CoD-féle battle royale élményt, azok nyugodtan rányomhatnak most is a már megszokott playlistekre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)