Hirdetés

A Call of Duty: Warzone újabb frissítést kapott, tovább nerfelték a fegyvereket

|

A korábbi frissítéssel nem tettek eleget a fejlesztők azért, hogy jobb élmény legyen a Warzone-ozás - na de most!

Hirdetés

Néhány napja jelentettük, hogy ismét felbukkant egy régi glitch a Call of Duty: Warzone-ban. A korlátlanul nyomogatható stim problémáját egyszer már kigyomlálták a fejlesztők, de a Cold War érkezésével ez visszatért. Az sem tett jót a játéknak, hogy a DMR és MAC-10 fegyvereket ugyan nerfelték, de nem eléggé, és továbbra is azok uralták a csatateret. A Raven Software srácai most odaléptek, és kiadtak egy tapaszt, ami elvileg mindent helyre tesz.

Hirdetés

Az új frissítés eltüntette a stim glitchet, de ami talán még ennél is fontosabb, hogy csökkentették a DMR-14 sebzését, így az már közelebb van egy AR-éhez, mint egy mesterlövész puskáéhoz. A visszarúgást is növelték, és több kisebb változtatást is eszközöltek rajta. A MAC-10-et is tovább gyengítették, érdemes lesz szétnézni a kínálatban más, hatékony stukkerek után.

A Call of Duty: Warzone tavaly márciusban jelent meg, és azóta is az egyik legnépszerűbb battle royale játék a piacon. A fejlesztők a mai napig küzdenek kisebb-nagyobb hibák javításával, de remélhetőleg most már utolérték magukat annyira, hogy a jövőre koncentrálhassanak a múlt baklövései helyett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)