Hirdetés

A Capcom a Resident Evil-rajongókat faggatja, ezen múlhat, hogy melyik részből lesz legközelebb remake

|

Bárki kitöltheti a kiadó által nyitott online kérdőívet.

Hirdetés

Amikor 2019-ben megjelent a Resident Evil 2 remake, a teljes gaming világ a csodájára járt, elvégre a Capcomnak összejött az a bravúr, ami azóta is csak keveseknek: úgy modernizált egy videojátékos mércével már ősöregnek számító klasszikust, hogy megőrizte az eredeti mű esszenciáját, de az új alkotás egyáltalán nem lógott ki a kortársak közül, nem érződött rajta, hogy avítt lenne.

Imádták a kritikusok, imádták a rajongók, és a Capcom is imádta, hogy új vásárlókat sikerült elcsábítania vele, nem is keveset. Innentől kezdve nem volt vitás, hogy egyrészt jönniük kell további, teljesen megújuló Resident Evil epizódoknak, és hogy mások is megkísérlik utánozni a receptet. A Square Enix a Final Fantasy VII-et, a Sony a Demon's Soulst, az EA a Dead Space-t vette ki a vitrinből és porolta le, sikerrel.

Hirdetés

Eközben a Capcom előbb a Resident Evil 3-at, majd a Resident Evil 4-et részesítette hasonló eljárásban, és a jelek szerint készen áll továbblépni, de mielőtt így tenne, a biztonság kedvéért fel kívánja mérni a rajongók attitűdjét. Ezt a célt szolgálja egy online kérdőív, amelynek a pontjain végiglépdelve nyilatkozhatunk arról, hogy melyik korábbi Resident Evilből készüljön remake.

Ti melyiket szeretnétek leginkább? Az első részt, amit egyszer már remake-eltek, de igazából újra ráférne a törődés, a közönségkedvenc Code Veronicát, vagy jöhet máris a Resident Evil 5 remake?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)