Hirdetés

A Capcom hamarosan többet is mesél majd a Resident Evil Village-ről

|

A franchise következő része ott lesz az idei Tokyo Game Show felhozatalában.

Hirdetés

Legutóbb júliusban kaptunk hírt a Resident Evil Village néven készülő következő részről, akkor a játék producerei meséltek arról, hogy milyen összefüggések lesznek a hetedik rész és a folytatás között. Azóta többnyire be kell érnünk pletykákkal (minthogy a Resident Evil 8 tartalmasabb lesz, mint az elődei), viszont a Capcom most elárulta, hogy mikor fog többet mutatni a projektből. 

Hirdetés

A Capcom Twitteren megjelent posztjában elnézést kért, amiért augusztusban nem hallottunk többet a Resident Evil Village-ről, viszont örömmel jelentette be, hogy a játék ott lesz a Tokyo Game Show 2020 Online-on, méghozzá egy saját digitális esemény keretében. A stúdió két háromórás műsort tervez, az egyiket szeptember 26-ra, a másikat pedig 27-re (hazai idő szerint mindkettő 14:00-től 17:00-ig tart majd). A Capcom USA Twitch csatornáján követhetőek lesznek. 

Az új Resident Evil mellett felbukkan a Street Fighter V: Champion Edition is, valamint egy Capcom Special Program nevezetű panel keretében további meglepetésekre és infókra számíthatunk majd. Talán itt fogják megerősíteni a korábban pletykált VR-támogatást is. Tartsatok velünk, és kiderül. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)