Hirdetés

A Castlevania-féle Drakula kastély is elkészült a Skyrimben egy modnak hála

|

Örülhetnek a Castlevania-rajongók, jó eséllyel ez lesz a kedvenc The Elder Scrolls V: Skyrim modjuk.

Hirdetés

Megszámlálhatatlanul sok modot kapott már a The Elder Scrolls V: Skyrim, de időről időre felbukkannak így is olyan zseniális ötletek, melyekről mindenképpen érdemes beszámolni, hátha épp ez a mod csábítja vissza az embereket a játékhoz. 

A Dracula's Castle mod pedig pontosan egy ilyen alkotásnak tűnik. A mod gyakorlatilag annyit tud, hogy a Castlevania széria ikonikus Drakula kastélyát áthelyezi a Skyrim világába, de persze ezen felül új küldetéseket, ellenfeleket, páncélokat és fegyvereket is pakoltak bele.

Hirdetés

Maga a kastély Solitude közelében manifesztálódik. Kemény harcra számíthatnak azok, akik belépnek az ajtaján, ugyanis az összes leölt szörnyeteg egy idő után fel fog éledni, kivéve persze, ha eljutunk a gróf lakosztályáig, és ott megöljük Drakulát.

Íme pár kép a modról: 

A Dracula's Castle modot ide kattintva tudjátok letölteni a Skyrimhez.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)