Hirdetés

A CD Projekt RED bejelentette a következő The Witcher játékot – és holnap meg is jelenik

|

Ez még persze nem a The Witcher 4, de így is érdemes lesz belevágni mindenkinek, aki szereti Geralt világát.

Hirdetés

A CD Projekt RED már dolgozik a következő nagy The Witcher játékon, amiről egyelőre annyit tudunk, hogy Unreal Engine 5-tel készül, és nem Geralt lesz a főszereplője, de többet egyelőre nem árultak el, mivel a fejlesztés még az elején jár. Az sem volt titok, hogy Project Golden Nekker kódnéven formálódik valami más, ami bővíti a The Witcher univerzumát.

Ma kiderült, hogy a játék a Gwent: Rogue Mage nevet viseli, és július 7-étől, tehát holnaptól lesz elérhető PC-re, iOS-re és Androidra.

Hirdetés

Ahogy korábban a Thronebreaker, úgy ez is egy egyjátékos, pakliépítős kaland, de szorosabban kötődik az önálló, többjátékos Gwenthez.

"Miközben a Gwent egy fantasztikus játék azok számára, akik kiváló PvP multiplayer élményre vágynak, megértjük, hogy a Witcher sok játékosa teljesen más okból szerette az eredeti minijátékot. A Rogue Mage-dzsel ennek a közönségnek szeretnénk okot adni arra, hogy a modern Gwenttel játszanak, abban a formában, ahogy ők preferálják."

- mondta Vladimir Tortsov, a játék rendezője.

Az amerikai IGN lehetőséget kapott a kipróbálásra, beszámolójuk alapján az élmény nagyon hasonló ahhoz, amit a The Witcher 3-as Gwent kínált, de roguelike körítésre, valamint a multiból átvett lapokra számíthatunk. Eleinte nagyjából egy tucat kártyát használhatunk, minden pakli különböző mechanikát tanít meg nekünk, és később is óvatosan adagolva kapjuk az újabb és újabb lapokat. A procedurálisan generált játéktéren barangolva Gwent csatákban vehetünk részt, és morális dilemmák is várnak minket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A történet több száz évvel azelőtt játszódik, hogy Geralt megszületett, a játékosok pedig a mágus Alzurt alakítják, aki az első vajákot próbálja megteremteni. Nem kell olyan mély és részletes történetmesélésre számítani, mint a nagy játékoktól, a fejlesztőknek nem volt célja a lore érdemi bővítése.

Az alap változat 10€-ba, a skineket és a multis Gwenthez használható kártyacsomagokat tartalmazó prémium 20€-ba vagy ennek megfelelőjébe kerül. A végigjátszás nagyjából 30 óráig tart, ha mindent meg akarunk csinálni, ez nem rossz ár-érték arány.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)