Hirdetés

A CD Projekt Red megvillantotta a Cyberpunk 2077 kiegészítőjét, de a régi konzolok tulajdonosai ebből kimaradnak

|

Befutott a Cyberpunk 2077 1.6-os frissítése is, valamint tonnányi információ a játék jövőjével és a közelgő Cyberpunk: Edgerunners animesorozattal kapcsolatban.

Hirdetés

Noha kétségtelenül sokat hozzáad az animék élvezeti értékéhez a japán szinkron, a CD Projekt Rednél is tisztában vannak azzal, hogy nem mindenki osztja ezt a nézetet. Éppen ezért készül például angol, francia, lengyel, spanyol, portugál változat is, összesen 12 nyelven élvezhetjük majd a történetet. A teljes lista még nem ismert, de reméljük, nem feledkeztek meg a magyarról.

De nem csak azért tartott egy újabb Night City Wire livestreamet a lengyel stúdió, hogy a Netflixre érkező produkcióról beszéljen, ugyanis már előzetesen nyilvánvalóvá tette, hogy ezt az alkalmat használja fel a Cyberpunk 2077 jövőjének ismertetésére is. Mielőtt erre rátérnénk, foglalkozzunk a jelennel.

Hirdetés

Gabriel Amatangelo, a Cyberpunk 2077 rendezője jelentette be, hogy már ma élesedik az Edgerunners frissítés, amely easter eggekkel és különféle kikacsintásokkal köti össze a szeptember 13-án debütáló Cyberpunk: Edgerunners animesorozatot a Cyberpunk 2077-tel. Innentől fogva mi is viselhetjük David Martinez (a széria központi figurája) jellegzetes dzsekijét, de kapunk egy témába vágó új fegyvert és egy új küldetést is.

Ugyancsak az 1.6-os patch hozza el a transmog funkciót így végre bármit viselhetünk anélkül, hogy a statisztikáink miatt kellene aggódnunk, a techsebészek pedig egy szempillantás alatt átszabják a fizimiskánkat és a testünket, ha erre támad igényünk. Az sem elhanyagolható újítás, hogy a játékban elért haladásunk már platformokon átívelő lesz, valamint felbukkannak olyan játékautomaták, amelyeken a Roach Race minijátékot lehet nyúzni. Utóbbit iOS-re és Androidra is kiadja a CDPR, ingyenes lesz, mikrotranzakcióktól mentes.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Ezen a ponton viszont egyszer és mindenkorra elválik az előző konzolgeneráció és az új gépek útja, mert PS4-re és Xbox One-ra nem készül több frissítés, a mostani az utolsó. A PS5-os és az Xbox Series konzolos változatok azonban később olyan patcheket kapnak, amelyek teljesen átalakítják a rendőrök viselkedését és a járműves harcot, módosítanak a kézitusán és a képességfán.

A livestream tetőpontja minden kétséget kizáróan a patchelések következtében jelentős csúszást szenvedett kiegészítő bemutatkozása, és Keanu Reeves ehhez kapcsolódó videóüzenete volt. A Phantom Liberty valamikor 2023-ban debütál PC-n, PS5-ön, Xbox Series X|S konzolokon és Stadián, a CD Projekt Red tanulva korábbi hibáiból, már meg sem próbálja az előző konzolgenerációra is kiadni. A történet, amelyben ismét fontos szerepet játszik V mellett Johnny Siverhand is, Night City eddig elérhetetlen pontjára kalauzol el bennünket, miközben megismerkedünk egy sor új karakterrel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)