Hirdetés

A CD Projekt Red szerint a Cyberpunk 2077-nek kijár az év játéka elnevezés

|

Legalábbis erről árulkodik, hogy úgynevezett GOTY kiadást kap a Cyberpunk 2077.

Hirdetés

Mostanra egész szépen kikalapálta a CD Projekt Red a két évvel ezelőtt megjelent Cyberpunk 2077-et, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy V kalandja inkább PC-n és az új konzolgeneráció tagjain szerezhet kellemes órákat/napokat, PlayStation 4 és Xbox One alapgépeken továbbra is abban a tudatban szabad csak kipróbálni, hogy a fejlesztőknek komoly kompromisszumokat kellett kötniük, hogy működésre bírják. A jövőre érkező Phantom Liberty kiegészítőt pedig már meg sem kísérlik az előző generációra is elhozni, tudván, hogy annak garantáltan pofára esés lenne a vége.

További patchekre azért még számíthatunk, ám a Sasha Grey-jel erősítő kiegészítővel a csapat búcsút is vesz a Cyberpunk 2077-től, hogy 2023-ban elkezdődhessenek az egyelőre Project Orion néven emlegetett következő nagyszabású Cyberpunk játék munkálatai.

Hirdetés

A Phantom Liberty megjelenése egyúttal arra is lehetőséget ad, hogy a CD Projekt Red előrukkoljon egy tartalmilag teljes, next-gen kiadással, ugyanis dobozos formában jelenleg csak a PS4-es és az Xbox One-os változatokat tudjuk beszerezni. Ezek lemezeit aztán a PlayStation 5 vagy az Xbox Series X meghajtójába téve tudjuk letölteni az említett gépekre optimalizált verziót.

Az Insider Gaming jelentése szerint a vállalat elnök-vezérigazgatója, Adam Kiciński befektetőkkel folytatott megbeszélésen közölte, hogy a Phantom Liberty premierjét követően, melynek időpontja még nem ismert, szándékukban áll a Cyberpunk 2077 Game of the Year kiadását piacra dobni.

"Ez a dolgok természetes rendje, így volt a The Witcher [3-mal] is, amit megjelentettünk Game of the Year kiadásban a két kiegészítő debütálása után, és ez a változat azóta is kapható. Ugyanerre lehet számítani most is"

- mondta Kiciński. S bár erre nem tért ki külön, aligha lövünk mellé, amikor azt feltételezzük, hogy a Cyberpunk 2077 GOTY nemcsak az eddig megjelent DLC-ket fogja tartalmazni, hanem a fizetős Phantom Liberty kiegészítőt is, és ebből kifolyólag csakis PC-re, valamint PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re jelenik meg.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)