Hirdetés

A CD Projekt Red szerint kizárt, hogy tovább késsen a Cyberpunk 2077

|

A neten terjedő pletykákra reagálva, a stúdió most elmondta, hogy december 10. egy kőbe vésett megjelenési dátum.

Hirdetés

Az ősz egyik legjobban várt játéka még úgy is a Cyberpunk 2077 volt, hogy tudtuk: jó eséllyel néhány figyelemreméltó cím érkezik az új konzolgeneráció megjelenésével. A koronavírus azonban közbeszólt, és a jó pár kalandot halasztottak el a fejlesztők, így next-gen címekben egyelőre kissé szikár lesz a felhozatal.

Sajnos a CD Projekt Red alkotása sem úszta meg a csúsztatást, azonban a stúdió szerint nincs olyan forgatókönyv, melyben ne jelenne meg idén munkájuk gyümölcse.

Hirdetés

A Twitteren tett egy meglehetősen furcsa megjegyzést egy olyan felhasználó, aki már korábban is megjósolt bizonyos játékipari eseményeket, például az E3 elmaradását:

"Uhhh. Szóval mi lenne, ha a Cyberpunk 2077 megjelenését elhalasztanák...megint. Mármint, ha egyáltalán nem jelenne meg idén. Csak úgy kérdezem..."

Noha a megjegyzés meglehetősen légből kapottnak tűnik, és valószínűleg csak a kedélyek borzolására szánták, azért a CD Projekt Red jobbnak látta reagálni a dologra, mielőtt a népharag ellenük fordulna.

"Nálunk szabály, hogy nem kommentálunk pletykákat és spekulációkat. De most megerősítem, hogy csak ahhoz van szükségünk időre, hogy frissítsük az asseteket, amit tükröz majd a december 10-i megjelenés is."

Jóllehet a stúdió már a novemberi megjelenés kapcsán is tett hasonló kijelentéseket, mielőtt mégis csúsztatta volna a premiert, de ezúttal már valóban igen kicsi az esély a további halogatásra. Aki elvesztette a bizodalmát a lengyel csapat szavahihetőségében, az gondoljon arra, hogy a legutóbbi bejelentés után is komolyan bedőlt a cég tőzsdei értéke, tehát anyagilag is veszélybe sodorná magát a CD Projekt Red, ha nem állnának elő decemberben a Cyberpunk 2077-tel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)