Hirdetés

A CD Projekt RED továbbra is elkötelezett a Cyberpunk IP mellett

|

A Cyberpunk 2077 felemás fogadtatása ellenére számíthatunk más Cyberpunk játékokra is.

Hirdetés

Rengeteg fejlesztő dolgozik jelenleg azon, hogy elkészüljön a Cyberpunk 2077 első és valószínűleg egyben utolsó nagy kiegészítője, a Phantom Liberty, amelyből a régi konzolok tulajdonosai sajnos már kimaradnak.

Noha a stúdió nagy terveket dédelget a The Witcher franchise-zal is, és szinte biztosan abból a szériából kerül ki a következő játékuk, ez nem jelenti azt, hogy a Cyberpunknak leáldozott, elvégre az eredeti, 1988-as táblás RPG sci-fi világában sokkal több a potenciál. 

Hirdetés

Ahogyan arról a CD Projekt RED legújabb pénzügyi jelentésében Michał Nowakowski, a vállalat üzleti fejlesztésért felelős alelnöke beszámolt az IGN.com jelentése szerint, a stúdió elkötelezett amellett, hogy tovább is foglalkozzon az IP-vel. Nowakowski a következőket mondta el: 

"Úgy döntöttünk, hogy a Cyberpunkhoz egyetlen nagy kiegészítőt fejlesztünk, amely kihasználja az új generációs konzolok összes képességét. Ezen felül is teljes mértékben elkötelezettek vagyunk a Cyberpunk IP mellett, ezen a bizonyos Cyberpunk kiegészítőn túl is. Rengeteg energiát és időt fektettünk ennek a franchise-nak a felépítésébe, és mindenképpen tovább akarjuk építeni azt, amit elkezdtünk - új történetekkel, új élményekkel, új tartalommal. Nem csak a videojátékos formátumban... Csak egy nagy kiegészítőt tervezünk, azonban a jövőben lesznek új dolgok is."

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A franchise pedig máris bővült, ugyanis már megtekinthető a Netflixen a tízrészes Cyberpunk: Edgerunners anime sorozat, amelyben az utcagyerekként felcseperedő David Martinez történetét ismerhetjük meg, aki a saját kezébe veszi a sorsát és törvényen kívüli zsoldosnak áll Night City-ben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)