Hirdetés

A Chivalry 2 következő generációs konzolokra is érkezik

|

A Chivalry 2 cross-play funkciójának hála bármilyen platformon játszhatunk egymással.

Hirdetés

A meglehetősen érdekes harcrendszerrel rendelkező, véres, középkori csataszimulátor első része is képes volt viszonylag komoly érdeklődést kiváltani, hiszen hangulata kifejezetten jól adta vissza azt a fejetlen kaszabolást, amit az ember elképzel egy ilyen ütközet kapcsán. A második rész az előd hibáiból tanulva, és annak erősségeit kidomborítva érkezik majd, ráadásul a fejlesztők tényleg mindent elkövetnek, hogy tele legyenek a szerverek.

Hirdetés

A Chivalry 2 fejlesztői ünnepélyesen bejelentették, hogy a korábban beharangozott PC-s megjelenéssel együtt PS4-re és Xbox Series X-re is érkezik majd a regrutaszimulátor. Sőt a következő konzolgenerációra beújítók sem maradnak ki a jóból, ugyanis később azokra is jön a játék, bár hogy pontosan mikor, az egyelőre még kérdés.

Noha 5 platform játékosai között oszlik meg a Chivalry 2-re irányuló figyelem, a játékot fejlesztő Torn Banner Studios belátta, hogy egy rendes középkori ütközethez sok emberre lesz szükség, így a kaland támogatja majd a cross-playt. Nem számít tehát, hogy a barátaink más platformon játszanak, ez sem lehet akadály, ha fel akarjuk nyársalni őket egy vasvillával (mármint virtuálisan).

A Chivalry 2 megjelenés még idén várható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, és valamivel később az új generációs konzolokra is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)