Hirdetés

A Cities: Skylines is megkapja a maga next-gen frissítését

|

Akinek nehéz volt eddig konzolon építeni, annak mostantól könnyebb lesz, ráadásul a játék tulajdonosai ingyenesen frissíthetnek az új verziókra.

Hirdetés

Aki városépítős címeket keres, az valószínűleg rövid időn belül rá fog bukkanni a Cities: Skylines-ra és ha belekezd a játékmenetébe, akkor egyhamar nem is szabadul tőle - elvégre egy virágzó és önnfentartó, mégis folyamatosan bővülő metropoliszt igazi kihívás életben tartani.

A Paradox Interactive közkedvelt játéka ráadásul egy ideje már nem csak PC-n várja az önjelölt tervezőket/polgármestereket, ugyanis 2017-től Xbox One-ra és PlayStation 4-re, 2018-tól pedig Nintendo Switchre is elérhető vált. Napokon belül pedig megérkezik két új platformra. 

Ahogyan sok más videojáték, a Cities: Skylines is megkapja azt a patchet, amelynek köszönhetően kiaknázhatja a PlayStation 5 és az Xbox Series X/S hardvereiben rejlő erőforrásokat. A Cities: Skylines Console Remastered azoknak ingyenes lesz, akik rendelkeznek a játékkal, a továbbfejlesztett élmény pedig sokkal többet kínál, mint egyszerű tapaszt, magát a játékmenetet is tovább csiszolja annak érdekében, hogy a kontrollerrel kellemesebb legyen az irányítás. 

Hirdetés

Ennek érdekében gyorsabban választhatjuk ki az eszközöket, bővülnek a felhasználói lehetőségek (például precízebb elhelyezéssel, távolságjelzővel, frissített rögzítési opciókkal és hasonlókkal), új vezérlőpanellel befolyásolhatjuk a környezetet és időjárást, térképszerkesztőt kapunk és már akár mind a 25 területet is feloldhatjuk, de sajnos a mentéseinket nem vihetjük át más verziókból. Az alábbi ízelítő felsorakoztatja a legfontosabb újításokat, amiket a Paradox betervezett: 

A Cities: Skylines Console Remastered február 15-én fog megjelenni PS5-re és Xbox Series X/S-re, a fejlesztők pedig írtak egy GYIK-ot is, amelyben igyekeznek minden felmerülő kérdést megválaszolni. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)