Hirdetés

A Civilization VI Etiópiával, vámpírokkal és Cthulhu-hívőkkel bővül hamarosan

|

Az új nemzetet behozó DLC-ben új vezetők lesznek egy nagyon érdekes új játékopció mellett.

Hirdetés

A Civilization VI pontosan július 23-án bővül tovább az Ethiopia Pack DLC-vel. A csomagban természetesen benne lesz egy új civilizáció, Etiópia, de lesznek benne új épületek és egy új körzet is. A legizgalmasabb azonban az új játékmód, amihez ugyan szükségünk lesz a Rise and Fall vagy Gathering Storm kiegészítőkre, de megéri beruházni rá.

Hirdetés

Az új mód neve Secret Societies és nem meglepő módon titkos társaságokat visz bele a játékba. Ha felfedezzük az egyik ilyen társaságot, akkor azzal megnyitunk egy új, nagyon erős kormányzót, akinek különleges bónuszait nem is kell hozzárendelnünk egy kifejezett városhoz. Természetesen kénytelenek leszünk együtt dolgozni az adott szervezettel (ami lehet a vámpírok kompániája, vagy épp a Cthulhu-hívők szektája is), és ha szövetségbe lépünk egy játékossal, aki szintén tagja az adott társaságnak, akkor jóval gyorsabban fognak gyűlni az Alliance pontjaink és kedvezőbb diplomáciai opciók nyílnak meg előttünk. Ezzel együtt minden olyan játékos, aki egy másik titkos társasághoz tartozik automatikusan az ellenfelünk lesz.

A DLC része a New Frontier Passnek, de külön is megvásárolható lesz 5 dollár körüli áron.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)