Hirdetés

A Codemasters bezárta egyik stúdióját, konkrét terveik vannak a jövő tekintetében

|

Lehúzta a rolót máltai stúdiójában a Codemasters. A bezáráson túl pedig kijelölték az a csapásvonalat, ami mentén a jövőben haladni kíván a cég.

Hirdetés

A legfrissebb nyilatkozatok alapján a Codemasters csak és kizárólag autós címekre fog fókuszálni, az összes többi projektjüket szépen elcsomagolják a padlásra. Ennek okán a Máltában található stúdiójukat is múltidőbe tették.

A Codemasters vezetői elmondták, remek élmény volt az autóversenyes játékokon kívül is próbálkozni, de látván a Dirt Rally Early Access programjának sikerét, és a F1 2015 által produkált eladási számokat, mostantól kezdve véglegesen elkötelezik magukat az autós zsáner mellett. A mobilos Battle Decks és az Overlord Fellowship of Evil csúfos szereplés láttán nem is nagyon lehet csodálkozni a döntésükön. A máltai csapat tagjainak foglalkoztatását a Codemasters egyesült királysági részlege veszi át. A következő cím, amit szállítani fognak nekünk, a mobilokra érkező Micro Machines lesz, és ne felejtsük el, hogy javában folynak a Dirt Rally munkálatai is.

A Codemasters számomra mindig az a csapat marad, aki elhozta a The Lord of the Rings Online-t, a csodálatos MMO-t, melynek számtalan pótvizsgát köszönhetek. Nektek melyik volt a kedvenc címetek tőlük?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)