Hirdetés

A Command & Conquer: Renegade rajongói remake-je hamarosan megkapja a régóta várt kiegészítőjét

|

Nagyon úgy néz ki, hogy ez lesz az év, amikor végre megjelenhet a Tiberian Sun csomag.

Hirdetés

Még 2014-ben egy Totem Arts nevű csapat kiadta a Command & Conquer: Renegade rajongói remake-jét. A klasszikus RTS világában játszódó lövölde ugyan több sebből vérzett, de a többjátékos módja elég izgalmas volt ahhoz, hogy a mai napig megtartson egy apró, de elhivatott közösséget.

A Totem Arts nekik készítette az Unreal Engine-es verziót, és miattuk bővítgeti azt a mai napig. A színfalak mögött már vagy 2 éve dolgoznak egy nagyobb kiegészítőn, ami idén végre tényleg megjelenhet.

Hirdetés

A srácok a Command & Conquer: Tiberian Sunból akarják átemelni a helyszíneket, fegyvereket, és járműveket, ami azt jelenti, hogy egy vaskos csomagról van szó. Nem véletlen, hogy 2020 óta megy már a fejlesztés.

A Renegade X: Firestorm néven készülő tartalom ugyan még nem kapott hivatalos megjelenési dátumot, de a Totem Arts azt ígérte, hogy az idei évben nagy dolgok érkeznek majd. A játék Discord szerverén elárulták, hogy a Firestorm várható megjelenési időszaka 2022 második negyedéve.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)