Hirdetés

A Company of Heroes 3 első fejlesztői naplója a közösséggel való együttműködésről beszél

|

A Relic már odaadta a játékot a legnagyobb rajongóinak, akik visszajelzései alapjaiban változtatják meg a fejlesztés irányait.

Hirdetés

A jövőre érkező Company of Heroes 3 egy nagy ébresztő lehet az évek óta tengődő RTS műfaj számára. A Relicnek kifejezett célja, hogy feltámassza az emberek érdeklődését a stratégiai címek iránt, ezért a közösséggel együtt dolgoznak a folytatáson.

A stúdió már a bejelentés előtt kiadta a játék egy korai változatát a közösség legnagyobb figuráinak, akik rengeteg visszajelzést küldtek a csapatnak.

Hirdetés

A közösségi interakció alapvetően egy pozitív dolog, de a mostani fejlesztői naplóban olyan komolyabb példák is felmerültek, mint amikor az egyik rajongó gyakorlatilag megtervezett egy teljes új frakciót, amit aztán be is építettek a játékba. Na, az ő helyében én biztos küldenék egy számlát a Relicnek.

A felhasználói felülettől a játékmenet kisebb-nagyobb darabjain át a frakcióegyensúlyig mindenben benne van a közösség keze, amivel kapcsolatban csak azt reméljük, hogy valami kompenzációt is kapnak majd a srácok.

Akárhogy is, a játékminőség tekintetében mindez nagyon jól hangzik, a fenti videóban pedig láthattok is újdonságokat a Company of Heroes 3 játékmenetéből. Mindenképpen megéri végigpörgetni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)