Hirdetés

A Company of Heroes 3 új videója megmutatja, mi mindent robbanthatunk fel a térképen

|

A Relic új szintre emeli a pusztítás mértékét a Company of Heroes 3-ban.

Hirdetés

Nem véletlenül került fel a Company of Heroes 3 a legjobban várt stratégiai, taktikai és tycoon játékokat soroló listánkra, ugyanis a Relic ismert szériájának folytatása olyan pusztítást hoz, amilyet még nem láttunk a sorozatban.

A fejlesztőcsapat pár hónapja már prezentálta az Essence 5 grafikus motor erejét, valamint hogy mennyire lesznek élethűek az összecsapások, mennyire lesz leamortizálható a környezet a játékban, a legújabb videó pedig még többet mutat ebből ezekből a mechanikákból. 

Hirdetés

A rombolható környezet mindig is a Company of Heroes franchise egyik védjegye volt, a rendszert azonban teljesen átalakították az új részhez, hogy egy új szintre emeljék a funkciót, a játékosoknak pedig több lehetőségük legyen ezzel is taktikázni. A leeső törmelékkel például sebezhetők lesznek az ellenfelek, új fedezékeket hozhatunk létre általuk, utakat nyithatunk meg vagy zárhatunk le velük. A rendszerrel kapcsolatos legfőbb újítás a taktikai bombázás, amivel a stratégák a meccs előtt "előre elpusztíthatják" a térkép egyes területeit, ezzel pedig új lehetőségeket nyithatnak meg.

Sajnos a fejlesztőcsapat továbbra sem szánt meg minket egy megjelenési dátummal, így csak annyit tudunk, hogy 2022 végén jön a Company of Heroes 3 PC-re. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)