Hirdetés

A Conan Exiles hamarosan egy komoly kiegészítőt kap

|

A Funcom nyílt világú barbárkodása egy új szigettel bővül, újra nyergeli lovát a barbár.

Hirdetés

Nem lett annyira acélos a Conan Exiles, mint szerettük volna, de így sem lehet panasz rá, hiszen a Funcom legjobban teljesítő játéka lett, ráadásul a tartalom is rendszerint bővül. Most éppen az első nagy kiegészítőt jelentették be a fejlesztők, amelyre meglepő módon már csak pár napot kell várniuk az alkalmanként barbárrá átvedlő rajongóknak. 

Az Isle of Siptah egy teljesen új területet, egy mágikus viharokkal tarkított szigetet kínál, ahol számos dungeon, lény, NPC, épület és egy baljóslatú sötét torony várja a játékosokat.

Hirdetés

A kihívást nehezíti, hogy hajótöröttként, egyedül, üres kézzel érkezünk ide, szóval újfent kamatoztatnunk kell túlélési képességeinket, de a hivatalos, közel négy perces trailer jóval többet tud mesélni a vadonatúj tartalmakról és kalandokról, mint mi. Íme: 

A Conan Exiles - Isle of Siptah Early Access változata szeptember 15-én fog elstartolni PC-n, a végleges változatra 2021 elején számíthatunk minden platformon. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)