Hirdetés

A Control vezető írójával erősített a Fable-t fejlesztő stúdió

|

A Playground Games a szakmában elismert Anna Megill hozzájárulásával dolgozik tovább a rebooton.

Hirdetés

Az új Fable-t a Microsoft az idén júliusban megrendezett Xbox Games Showcase során jelentette be, azóta pedig a fejlesztésért felelős stúdió, a leginkább a Forza Horizon sorozattal nagy sikereket arató Playground Games folyamatosan bővíti a csapatát tapasztalt szakemberekkel. A Playground ezúttal egy igazi veterán írót igazolt Anna Megill személyében.

Hirdetés

Megill több mint 16 éve dolgozik a játékiparban, legutóbbi sikereit a Control vezető írójaként érte el. Az író korábban már utalgatott a Twitterén arra, hogy egy izgalmas új projektben fog résztvenni, most pedig megerősítette, hogy hivatalosan csatlakozott a Playgroundhoz, ahol ugyancsak vezető író szerepet fog betölteni.

Megill mellett többek között Martin Lancaster fog dolgozni, akinek egyik legutóbbi jelentős munkája a Batman: Arkham Knight szkriptíró pozíciója volt. Nagyon úgy tűnik tehát, hogy a Fable reboot jó kezekben van, és egy erős történetet kapunk majd.

A játék megjelenési dátuma egyelőre bizonytalan, PC-re és Xbox Series X/S-re lesz elérhető a közeljövőben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)