Hirdetés

A Counter-Strike 2 jelentősen megkönnyíthet egy nehézkes, régi trükköt

|

Mind tudjuk, hogy mennyire fontos jó helyre bedobni azt a füstgránátot. A Source 2 frissítés ezt teheti most sokkal egyszerűbbé.

Hirdetés

A Dota 2 a napokban kapott egy frissítést, ami magával hozott olyan apróságokat is, melyek kifejezetten a Source Engine-re vonatkoznak. A javításban megbújt egy új sor, aminek semmi értelme a Dota 2-re vonatkoztatva, de annál több, ha eszünkbe jut, hogy meg nem erősített hírek szerint a Counter-Strike mostanában fog kapni egy folytatást.

A CS-ben és a Valorantban kulcsfontosságú játékelem a pálya egyes részeinek elrejtése. A füstgránátok célba találása meccseket dönthet el, ehhez pedig tökéletesen kell végrehajtani az ugrás és dobás mozdulatát.

Hirdetés

A "jumpthrow" annyira fontos része a játéknak, hogy a Valve 2019-ben engedélyezte is, hogy a játékosok egy beírt parancs segítségével egy gombhoz rendeljék a "jumpthrow" folyamatot. A gond csak az, hogy jelenleg minden egyes meccs előtt manuálisan be kell írni a parancsot és hozzá kell rendelni a jumpthrow-t egy adott gombhoz.

A fentebb említett Dota 2 frissítés fájljai között felbukkant egy 'in_jump_throw_release' sor, ami arra utal, hogy a Valve a CS új verziójában végre a játék részévé teheti ezt a funkciót, azaz mindenki egy gombhoz rendelheti majd a mozdulatot. Nem kell többet a parancssorral bajlódni, és a kezdők is könnyedén használhatják majd az egygombos megoldást.

Ez nyilván csak találgatás, hiszen a Valve hivatalosan még a Counter-Strike új verzióját sem ismerte el. Ettől függetlenül meglepődnénk, ha ennyi pletykálkodás után nem kerülne sor a leleplezésre még ebben a hónapban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)