Hirdetés

A Counter-Strike 2 megjelenésnél mi lesz a CS:GO-ból kitiltott játékosokkal?

|

Jön a világ kedvenc e-sport játékának folytatása, hát adja magát a kérdés: mi lesz azokkal, akiket kidobtak a CS:GO-ból?

Hirdetés

A Counter-Strike 2 bejelentése végre befutott, és vele együtt az első tesztanyagok is. Rengetegen próbálgatják már a Source 2-vel meghajtott lövölde finomságait, de még a rengeteg játékmenet felvétel mellett is sok kérdés kering a CS új verziója körül.

A közösség szempontjából az egyik talán legnagyobb és legégetőbb kérdés a kitiltott játékosok körül kering. Kaphatnak-e második esélyt azok, akik csaltak vagy más okból eltiltást kaptak a CS:GO-tól? A válasz már meg is érkezett a Valve hivatalos oldalán keresztül.

Hirdetés

Aki odanavigálna a remény keresve az csalódni fog:

"A VAC- vagy játékkitiltással rendelkező fiókok nem játszhatnak a Counter-Strike 2-ben VAC-védett szervereken."

Akit kivágtak a CS:GO-ból, az bizony a kerítésen kívül marad a CS2 érkezése után is. Ez a válasz mondjuk hivatalosan nem tér ki arra, hogy a különböző versenytiltásokkal mi a helyzet, de elég nyilvánvalónak tűnik, hogy a szigor kemény és következetes.

Ti mit gondoltok: ez a helyes döntés?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)