Hirdetés

A Counter-Strike 2-ben van egy apró meglepetés a Half-Life rajongóinak

|

A Valve fejlesztői nagyon szeretik az orrunk alá dörgölni, hogy ők bizony még emlékeznek Gordon Freemanre. Még ha egyébként nem is csinálnak vele semmit.

Hirdetés

Nagyon izgalmas év az idei a Counter-Strike rajongói számára, a Counter-Strike 2 bejelentése felpörgette a lövölde köré csoportosult e-sportbizniszt, még úgy is, hogy egyébként földbe is állította a CS:GO ládák árait. A lényeg, hogy még sosem játszottak annyian a Valve taktikai lövöldéjével, mint mostanában, és a Paris Major is rengeteg szempárt ragasztott a képernyőkre.

Többek között ennek a felfokozott érdeklődésnek is köszönhető, hogy valaki kiszúrt egy Half-Life utalást a CS2 fájljai között.

Hirdetés

A Richter Overtime nevű videós közelről megvizsgálta a játék Beretta párosát, és rábukkant egy feliratra az egyik pisztoly csövén: "Gordon F.". Úgy néz ki, hogy a kedvenc néma tudósunknak valahol volt a farzsebében egy Beretta, miközben azon dolgozott, hogy megmentse az emberiséget egy földönkívüli inváziótól.

Egyébként Gordon Freeman nem használt ilyen pisztolyokat sem a Half-Life  első részében, sem a Half-Life 2-ben, vagy az ahhoz kiadott epizódok valamelyikében, ám a Valve hivatalos Half-Life HD modelljei között volt egy hasonló fegyver. Lehet hogy pont az került a CS világának terrorelhárítóihoz.

Az optimista énem szeretne felkiáltani, hogy "Jön a Half-Life 3!", de aztán ránézek az Orange Boxom megsárgult csomagolására, és inkább elfojtom magamban. Jobb lesz az mindannyiunk lelkének.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)