Hirdetés

A Creative Assembly még mindig dolgozik egy titokzatos FPS játékon

|

Egy ideje már nem hallottunk a projektről, de most maga a SEGA jelezte, hogy továbbra is halad a munka.

Hirdetés

Több mint két évvel ezelőtt bukkant fel egy álláshirdetés, ami elárulta, hogy a Creative Assembly egy FPS-en dolgozik, ezt pedig később meg is erősítette a stúdió. A főleg Total War címeiről ismert csapat egy része tényleg egy lövöldét építgetett, de mivel jó ideje nem hallottunk róla, a szakma már el is temette a projektet. A halálhír még korai volt, ahogy az a SEGA nyilatkozatából kiderült.

Hirdetés

A kiadó megerősítette, hogy a stúdió még mindig dolgozik az FPS projekten, és bár több részletet nem osztott meg róla, azt hozzátette, hogy több új cím is készül a Creative-nál.

"Most új IP-k felé kacsingatunk. Jön egy új FPS a Creative Assembly-től, akik új címek köré építik és ezzel együtt növelik csapataikat."

A srácok a Total Waron kívül az Alien: Isolationnel aratták eddigi legnagyobb sikerüket, de az biztos, hogy az új lövöldéjük egy még ismeretlen világban játszódik majd. Mivel már több éve dolgoznak a projekten, remélhetőleg hamarosan pontosabb infókat is megosztanak majd velünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)