Hirdetés

A Crime Boss: Rockay City új trailere rövid, de velős

|

Az új előzetes főszereplője az ezúttal zöld frizurában lazuló Michael Rooker. Az 505 Games is tudja, hogy kire kell építeni a marketinget.

Hirdetés

Az 505 Games egy nagyon izgalmas projektet sütöget Crime Boss: Rockay City címmel, ami amellett, hogy egy vérgőzős lövölde lesz, még egy rakat hollywoodi hírességet is magával hoz. Michael Madsen, Kim Basinger és Michael Rooker mind jönnek erre a bulira.

A sztorit a színészek fogják megtámogatni az akciót pedig a fegyverkészlet. A játék mindkét felét most egy új trailer demonstrálta az érdeklődőknek.

Hirdetés

A Crime Boss: Rockay Cityben az egész város a mi játszóterünk. Minden lenyúlhatunk pénztől drogokon át az ereklyékig, bármit, amiben csak értéket látunk. A piszkos melóhoz megbízható társakra lesz szükségünk, így ha szeretnénk, akkor behívhatunk majd valódi haverokat a PVE lövöldözésre.

Első ránézésre azt mondanánk, hogy az 505 Games nagyon szeretné visszahozni a PayDay játékok hangulatát, és mi ennek csak őszintén örülni tudunk. A megjelenés március 28-án lesz esedékes PC-re, addig az előrendeléseiteket itt adhatjátok le.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)