Hirdetés

A CrossfireX hiányosan kerül a Game Pass katalógusába

|

Ha a teljes kampányt akarjuk, nem lesz elég az előfizetés, szélesebbre kell nyitnunk a pénztárcánkat.

Hirdetés

Némileg meglepő módon e komoly sikervárományosokkal telezsúfolt hónapot választotta a Smilegate arra, hogy kitessékelje a CrossfireX-et az ajtón, hadd teljesítse be sorsát, bármi is legyen az: siker, kudarc, esetleg valami jóval árnyaltabb. Különösen megnehezíti a jóslást, hogy a február 10-én Xbox One és Xbox Series X|S konzolokon elrajtoló Crossfire spin-offot még távolról sem lehet késznek mondani.

Mint ismeretes, a fejlesztést kettébontották: a multiplayer részt a dél-koreai Smilegate házon belül rakta össze Unreal Engine 4-re építkezve, míg a sztorimódra a Remedy csapatával kötött szerződést. A finnek 2016 óta dolgoznak a Black List és a Global Risk privát katonai szolgáltatók konfliktusán, amihez saját Northlight motorjukat használják, de mostanra mindössze két művelettel készültek el. Így nevezik azokat az egy-egy frakcióra fókuszáló többfelvonásos mini kampányokat, amelyekből összeáll majd a teljes történet. Érkezik tehát utánpótlás a továbbiakban, ám kezdéskor a választék az Operation Catalyst és az Operation Spectre műveletekre szűkül.

Hirdetés

A multin felül ezeket pillanatnyilag a CrossfireX három előrendelhető kiadásából kizárólag a legdrágább tartalmazza, az alapból 10 400 forintos Ultimate Package, amely pillanatnyilag akciósan 8700-ba kerül, és még prémium battle pass-t is ad a pénzünkért. Az 5200 forintos Founder's Packages csakis a többjátékos komponenshez, és kapcsolódó bónuszokhoz jelent hozzáférést, míg a legolcsóbb, mindössze 3500 forintos Originator's Packages a bónuszok számából is jócskán visszavesz.

Adta magát a kérdés, hogy e három változatból melyik lesz elérhető az Xbox Game Pass-ban, ahova kilenc másik újdonsággal együtt érkezik a CrossfireX. Nos, a hivatalos Twitter-fiók szerint egyik sem, afféle köztes megoldásként a többjátékos mód élvezete mellett csupán az egyik művelet, az Operation Catalyst nyújtotta örömökbe kóstolhatnak bele az előfizetők.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)