Hirdetés

A Crusader Kings 3-ban már vámpírként is uralkodhatunk

|

Éppen, hogy megjelent a játék, de máris elérhető hozzá egy mod, ami az egész játékot átalakítja a Vampire: The Masquerade világa alapján.

Hirdetés

Miután a 2015-ben a Paradox Interactive felvásárolta a teljes World of Darkness licenszet és minden beletartozó szerepjátékot, a rajongók kíváncsian várták, hogy a főleg stratégiai játékokról elhíresült kiadó mit is fog kezdeni ezzel a rendkívül gazdag szerepjátékos univerzummal. Azóta már megtudtuk, hogy annyi év után folytatódik a Vampire: The Masquerade - Bloodlines, illetve végre videojátékos adaptációt kap a Werewolf: The Apocalypse és a Wraith: The Oblivion is, viszont nem csak a kiadó dolgozik azon, hogy izgalmas adaptációkat készítsen.

Hirdetés

Már a Crusader Kings 2-höz is megjelent a Princes of Darkness nevű mod, viszont most, röviddel a harmadik rész megjelenése után elérhetővé vált a total conversion legújabb kiadása is, amely még tovább tökéletesíti a már bizonyított formulát. A Crusader Kings és a Vampire már alapból remek párosítás, elvégre mindkettő játéknak szerves részét képzi az ármány és az intrika, viszont a World of Darkness világa érdekesen csavarja meg az alapjátékot, ugyanis megtanulhatjuk azokat a különleges képességeket, amelyek az asztali szerepjátékból is ismerősek lehetnek. Értelemszerűen másfajta veszélyek is leselkednek ránk, ugyanis oda kell figyelnünk az Éhségre, illetve uralkodóként rajtunk múlik,  hogy mennyire szigorúan tartatjuk be a Maszkabált, ami a vámpírok létezésének titkát hivatott őrizni.

Mivel történelmi játékról van szó, ezért nem csak a Vampire: The Masquerade, hanem annak spin-off kiadványa, a középkori vámpírok életet megörökítő Dark Ages: Vampire alapanyagából is merítettek a készítők, így olyan eseményeket is átélhetünk (vagy megváltoztathatunk), mint a Hercegek Háborúja vagy az Anarch Lázadás.

Ha tetszik az ötlet (vagy csak szeretnétek megismerni egy kicsit a World of Darkness világát, ha már ennyi adaptáció készül), akkor a modot letölthetitek a Steam Workshopból vagy a Paradox saját oldaláról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)