Hirdetés

A Crystal Dynamics már a következő Tomb Raider játékról beszél

|

Emellett a fejlesztőcsapat készül a széria 25. évfordulójára is.

Hirdetés

Gyors ütemben bővül a Tomb Raider franchise: csak nemrég kapott rendezőt az Alicia Vikander nevével fémjelzett film folytatása, és a napokban jelentette be a Netflix, hogy egy Tomb Raider anime jön. Most a videojátékos újragondolást készítő Crystal Dynamics is megosztotta az első részleteket a következő játékkal kapcsolatban, továbbá beavatott minket a széria 25. évfordulójával kapcsolatos terveibe. 

A hivatalos Tomb Raider Twitteren jelent meg egy videó, amelyben többek között a stúdió executive producere, Dallas Dickinson és a játékok rendezője, Will Kerslake beszéltek a jövőről. Egyrészt elmondták, hogy idén 25 éves lesz a széria, ezt pedig egész éves nosztalgiázással ünneplik, amit ez a felvétel indít el.

Hirdetés

Másrészt beszéltek kicsit a franchise következő részéről is, amellyel kapcsolatban még nem árultak el sokat, de az irányvonalakat igen. A 2013-as rebootban ugyebár Lara még a kalandjai elején jár, a klasszikus címekben viszont már tapasztalt és magabiztos kalandor, aki bejárta a világot kincsek után kutatva. A fejlesztők szavai szerint úgy képzelik el a Tomb Raider jövőjét, hogy összegyúrják a Core Design és a Crystal Dynamics játékainak elemeit, egyesítik az idővonalakat. 

Kerslake hozzátette, hogy ez nem könnyű feladat, és a rajongók türelmét kérik, amíg végigmennek a fejlesztésen. Ennek értelmében a közeljövőben nem is tervezik megejteni a bejelentést. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)