Hirdetés

A Crytek a Timesplitters folytatásán gondolkodik

|

A Timesplitters jól csengő név, nem véletlen, hogy folyamatosan pletykálnak róla.

Hirdetés

2009-ben a Crytek bekebelezte a Free Radical Design stúdiót és a Crytek Uk nevet adta neki, és már akkor olyan híreket lehetett hallani, hogy ők feljesztik a Timesplitter 4-et, de mint hamarason kiderült, a projektet nem fejlesztik, hanem kifejezetten leállították. A napokban ismét felröppentek olyan pletykák, hogy a játék fejlesztés alatt áll és a következő Xboxra fog kijönni. Nos, úgy néz ki, ez sem igaz. Avni Yerli, a Crytek társalapítója elmondta, hogy még mindig azon töprengenek, mit is tudnának kezdeni magával a Timesplitter címmel.

"Tény, hogy a Timesplitters igen komoly cím a játéktörténelemben, és mi magunk is nagyon jókat játszottunk az első és második résszel egyaránt. Jelenleg is azon gondolkodunk, hogy miként tudnánk a lehető legjobb folytatást készíteni, vagy legalábbis felhasználni az alapokat, de jelenleg sincsenek konkrét terveink." - mondta Avni Yerlik, majd nevetve hozzátette, hogy talán ők is készítenek egy HD remaket, mint oly sokan mások.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)