Hirdetés

A Crytek egy új, be nem jelentett AAA játékon dolgozik

|

A Crysis stúdiója valami nagyra készül, és egy állas hirdetés tanúsága szerint valószínűleg egy sandbox lövölde lesz belőle.

Hirdetés

Nem ritka a nagyobb játékfejlesztő stúdióknál, hogy egyszerre több címen is dolgozzanak. Egy AAA csapat egyszerre több vasat is tart a tűzben, és ritka az az állapot, amikor a publikum mindegyikről tud.

A Cryteknél is ez a helyzet (láttunk már kiszivárgott projekteket), és tőlük most előkerült egy hirdetés, amiből kiderült ez-az az egyik hét lakat alatt őrzött projektjük kapcsán. Sem a címet, sem a műfajt, sem semmilyen konkrétumot nem árultak el, csak azt, hogy egy játék dizájnért keresnek, aki korábban már foglalkozott AAA címekkel.

Hirdetés

A kiírás nagyrészt általános elvárásokat sorol fel, de van egy pont, ami elkapta a figyelmünket. A követelmények utolsó előtti sorában ugyanis ez olvasható:

"Mélyről jövő szenvedély a játékok, legfőképp a sandbox lövöldék felé."

A Crytek feltehetően dolgozik a Crysis 2 és Crysis 3 újrakeverésén, de mivel egyik sem sandbox játék, így valószínűleg nem ezekről van szó. Kíváncsiak lennénk rá, hogy a srácok mire képesek a műfajban, de ha tényleg egy homokozón dolgoznak, akkor még jó darabig nem fogunk látni semmi a projektből.

Ti minek örülnétek tőlük?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)