Hirdetés

A Crytek főnöke mesterműnek tekinti a Crysis 3-at

|

A Crysis 3-at fejlesztő Crytek feje, Cevat Yerli kijelentette, hogy a kritikusok véleményétől függetlenül az ő játékuk egy mestermű.

Hirdetés

A Gamasutrának adott interjújában Cevat mesterműként hivatkozik a Crysis 3-ra. Mindenesetre hozzátette, hogy „ a játék hatása a piacra és a játékosokra kevésbé volt erős, mint a Crysis esetében, de az biztos, hogy bármilyen szinten jobb, mint a második rész, és egészen biztosan az első résznél is tartalmasabb”.

A Crytek feje hozzátette: szerinte azért volt hűvös a Crysis 3 fogadtatása, mert a játékosok elvárásai már sokkal magasabbak, mint az előző generáció esetében voltak, és amíg a jelenlegi generációs konzolok vannak a piacon, addig ők sem tudnak előrébb lépni. „A [jelenlegi] konzolok nyolc éves eszközök, ezért ez így vagy úgy korlátok közé szorít. Tehát ha csak PC-re készítettük volna a játékot, akkor több dolog lehetett volna benne? Egészen biztos. Megengedhettük volna magunknak, hogy egy ilyen játékot, mint a Crysis 3  csak PC-re adjuk ki? Nem.”

A mi Daev kollégánk a Crysis 3 tesztjében annyira nem volt elvarázsolva Cevat remekművétől, de az angol toplistán ettől függetlenül jól szerepelt. A Crysis 3 már második hete áll a lista tetején, ami annyira nem meglepő, mert attól függetlenül, hogy nem lett egy zseniális alkotás, egész korrekt FPS lett.

1. Crysis 3
2. FIFA 13
3. Metal Gear Rising: Revengeance
4. Call of Duty: Black Ops 2
5. Far Cry 3
6. Need for Speed: Most Wanted
7. Aliens: Colonial Marines
8. Dead Space 3
9. Assassin’s Creed 3
10. Hitman: Absolution

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)