Hirdetés

A Crytek szerint nem megy csődbe a Crytek

|

A Crytek egy közleményben azt mondta, hogy a német GameStar értesülései helytelenek, nem mennek ők sehova.

Hirdetés

A német GameStar ma arról számolt be, hogy a Crytek az összes IP-jének bukdácsolása miatt hamarosan bezárhatja kapuit

Most úgy látszik, hogy ez mind nem igaz. Legalábbis a Crysis sorozat kiadója szerint biztosan nem, ugyanis ők köszönik jól vannak. Őszintén szólva nehéz ezt így kívülről megmondani, mert a Crysis 3 nem volt hatalmas siker, a CryEngine-t nem látjuk túl gyakran és a Warface is inkább az oroszoknál pörög. De ugyanakkor a Crytek UK-nál hegesztik a Homefront: The Revolutiont és persze készülget az Arena of Fate című MOBA-juk is. 

A lényeg, hogy a Crytek szerint minden rendben van.

"Annak ellenére, hogy pár média mit mond, főleg a német GameStar cikke alapján, azokban a riportokban és a GameStar cikkében szereplő információkat tagadja a Crytek. Továbbra is a készülőfélben lévő címeink, a Homefront: The Revolution, az Arena of Fate, a Warface és a Hunt: Horrors of the Gilded Age fejlesztésére és kiadására koncentrálunk, illetve tovább támogatjuk a CryEngine-t" - írta a Crytek.

"Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk az E3 2014 alatt a játékosoktól és az újságíróktól egyaránt, és szeretnénk megköszönni a rajongóknak, a hűséges dolgozóknak és az üzletfeleinknek a folyamatos támogatást" - tette hozzá a cég.

Ti mit gondoltok? Melyik a kedvenc Crytek játékotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)