Hirdetés

A Crytek törölte a The Last of Us-ra hasonlító játékát

|

Kevesen tudják, de a Crysis mellett a cégnek volt egy másik projektje is, amiből már nem lesz semmi.

Hirdetés

A Crysis a megjelenésekor igencsak megbolygatta a játékvilágot, hiszen újszerű ötleteivel, parádés grafikájával és durva gépigényével egyaránt felkeltette a tömegek érdeklődését.

A reakciók és a bevételek a Crytek számára egyértelművé tették, hogy megvan az aranytojást tojó tyúk, de közben azonban volt a fejlesztők tarsolyában (ezt csak azért, hogy szeretett vezérünknek, mazurnak is jól induljon a hete) valami más is. 2008-ban ugyanis egy olyan játékot is bütyköltek, mely leginkább a Naughty Dog címére, a The Last of Us-ra hasonlított, és a Project Jelena címet viselte. Jelena az a leányzó, aki a CryEngine 3 különböző demóiban tűnt fel, ahogyan a Forest map is.

Arról, hogy a játékban mit kellett volna csinálni, csak feltételezéseink lehetnek, de a concept artok alapján arra lehet következtetni, hogy két fő karakter, egy férfi és egy nő lett volna, és szerephez jutott volna a lopakodás, és a concept artok jellege is a The Last of Us-ra hajaz. Külön érdekessége a dolognak, hogy az a Maciej Kuciara is dolgozott ezen a projekten, aki aztán a Naughty Doghoz távozott, de pusztán spekuláció lenne, ha ebből messzebb menő következtetéseket szeretnénk levonni. Száz szónak is egy a vége, a Project Elena érdekes cuccnak tűnik és nem tudni, hogy végül miért kukázta ki a Crytek, de talán még sajnálhatjuk is, hogy erre a sorsra jutott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)