Hirdetés

A Cryteket nem nyűgözte le az Unreal Engine 4, a CryEngine 3 a mérvadó

|

Cevat Yerli, a Crytek vezérigazgatója szerint semmi meglepő nincs az Epic negyedik generációs motorjában, de szépen felzárkózott a CryEngine 3-hoz.

Hirdetés

"A 2010-es GDC óta következő generációra felkészített technológiaként emlegetjük a CryENGINE 3-at. Úgy gondoljuk, hogy az Unreal Engine 4 szépen felzárkózott, de semmi meglepő nem volt benne számunkra, és még mindig úgy hisszük, hogy a CryENGINE 3 marad a mérvadó." - nyilatkozta Yerli a VG247-nek adott interjújában.

Ezt követően arra is rákérdeztek, hogy mennyire vélik "jövő-biztosnak" a motort, illetve gondolnak-e már a CryEngine 4-re. A következő választ kapták: "Még nem tisztáztuk, hogy mikor, vagy egyáltalán megjelenik-e a CryENGINE 4, mivel a CryENGINE 3 felépítése annyira előrelátó, hogy úgy gondoljuk, megállja majd a helyét az elkövetkezendő pár évben." A CryENGINE 3 által generált világban már barangolhattunk a Crysis 2-vel, az első Unreal Engine 4-es játék pedig a Fortnite lesz. Alább a két motor demóját láthatjátok, döntsétek el Ti, hogy melyik a szebb.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)