Hirdetés

A Csernobil színésznőjét is beveti a The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me

|

Ráadásul az új előzetesnek hála már azt is tudjuk, hogy nagyjából mikor számíthatunk a Supermassive Games horrorjátékára.

Hirdetés

Bár egy ideig most a The Quarry-tól volt hangos minden a Supermassive Games kapcsán, azért nem szabad elfelejteni, hogy a csapatnak van egy videojátékos horrorantológiája is, a The Dark Pictures Anthology, amellyel hosszútávra terveznek. Ennek keretében jelent meg 2019-ben a Man of Medan, 2020-ban a Little Hope, 2021-ben a House of Ashes, idén pedig a The Devil in Me van soron, amely a szűkmarkúan mért információk alapján a Fűrész filmek hangulatát fogja megidézni

Az alábbi trailernek köszönhetően kicsit közelebb kerültünk hozzá, hogy megtudjuk, pontosan mire számíthatunk a The Devil in Me végigjátszása során. A sztori szerint dokumentumfilmesek egy csoportja titokzatos hívást kap, amelyben meginvitálják őket a HH Holmes 'Gyilkos kastély' modern kori másolatába, de megérkezésük után hamar rádöbbennek, hogy figyelik, sőt manipulálják őket, és hirtelen sokkal több forog kockán, mint a nézettségük.

Hirdetés

A Supermassive általában felismerhető színészeket szokott felfogadni az egyes karaktereinek megformálására, ezúttal Jesse Buckley alakítja a főszereplőt, akit olyan sorozatokban és filmekben láthattatok, mint a Tabu, a Csernobil, a Fargo, a Judy és a Men. 

Az ígéretek szerint nem csupán új történetet és a már megszokott, a döntéseinktől függő végkifejletet kapunk a The Dark Pictures Anthology első évadát lezáró fináléban, hanem teljesen új funkciókat is, amiket itt debütálnak először: ilyen lesz az inventory, az eszközalapú rejtvények és a kibővített mozgástár, így például futhatunk, ugorhatunk, mászhatunk is majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


 

A 2022 őszére datált The Devil in Me PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re is beszerezhető lesz, méghozzá különböző kiadásokban. Az alapverzió mellett előrendelhető a Collector's Edition is, amely extrákat (térkép, névjegykártya, képeslap), egy 11 cm-es szobrot és korai hozzáférést ad a Curator's Cut funkcióhoz, ami megnöveli az újrajátszhatóságot azáltal, hogy szabadon átélhetjük vele a kihagyott jeleneteket akár más karakterekkel is.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)