Hirdetés

A CS:GO játékos, akit egy élő streamben bannolt a Valve

|

Ez bizony kellemetlen. És vicces. De inkább csak kellemetlen.

Hirdetés

A Counter Strike: Global Offensive mostanában elég sok botrányt élt meg, még a meglehetősen fiatalnak számító 2015-re is jutott már egy-két kellemetlen incidens.

A régi motorosok tudják, hogy a Counter Strike-ban már a kezdetek óta problémát okoznak a csalók, akik valahogy legtöbbször mindig egy lépéssel a Valve előtt tudnak maradni. Legtöbbször. 

Az ESP csapatát "erősítő" Flex például nem úszta meg a dolgot. Olyannyira nem, hogy a srácot az ESEA Main Grandpa Berets elleni ligameccsén bannolták ki, élő adásban. Az egyik YouTuber rögzítette is az esetet.

Az ESP vezetője, "espgodson" később a Redditen azt írta, hogy egyikük sem tudott arról, hogy csapattársuk csalt és egyébként is csak az ESEA szabályzata miatt kellett bevenniük Flexet. "Csak arra volt szükségünk, hogy két meccsre beugorjon" - írta.

Később egy másik fórumozó azt állította, hogy az eset után Flex bevallotta, hogy már egy hete használ különböző csalásokat az ESEA szerverein, sőt, erről a csapattársai is tudtak és mindezt azért csinálta, hogy kizárják és abba tudja hagyni a játékot. Szimpatikus srácnak tűnik, nem?

Ez persze egy kifejezetten kellemetlen ügy, de ne felejtsük el, hogy itt nem egy profi játékosról van szó, ráadásul az eset sem az egyik profi ligában történt. A most zajló MLG X Games Aspenen egy kicsit nagyobb port kavart volna a dolog.  Mindenesetre a Counter Strike közösségének alaposan össze kell szednie magát, ha azt akarják, hogy komolyan vegyék őket. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)