Hirdetés

A CS:GO végre megkapta a maga unranked módját

|

A nem rangsorolt mérkőzések bevezetése mellett a Valve egy rakat korlátozást is ráhúzott az ingyenes játékosokra.

Hirdetés

A Valve rengeteg változtatást ígért és eszközölt a legutóbbi CS:GO frissítéssel. Az egyik legfontosabb, hogy végre mindenki pörgetheti a Competitive, Wingman, és Danger Zone meccseket anélkül, hogy a Skill Group eredményeit kelljen kockáztatnia.

Az unranked módban a meccskereső még mindig a képességeinknek megfelelő ellenfeleket fog keresni, de mérkőzések tét nélkül mennek majd. Ez gyakorláshoz tökéletes lesz.

A frissítés másik fele már kevésbé örömteli. A Valve a szükséges rossz nevében tovább korlátozta az ingyenes játékosok lehetőségeit.

Hirdetés

Akik nem vették meg a játékot, azok továbbra is lövöldözhetnek a közösségi szervereken, és élvezhetik a lehetőségek nagyját, de nem vehetnek részt rangsorolt mérkőzéseken, és nem kaphatnak sem Service medálokat, sem Skill Groupokat, sem XP-t, sem tárgyakat.

Mindezzel együtt Prime státuszt sem szerezhetnek csak játékidővel. Aki Prime taggá akar válni, annak meg kell majd vennie a játékot.

A közösség alapvetően pozitívan reagált a változtatásokra, mivel így csökken majd a csalok és botok száma az olyan meccsekben, melyek számítanak. Ti mit szóltok az új szabályokhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)