Hirdetés

A Csodálatos Pókember - Premier előtti kritika

|

A Minden Nap Egy Jó Film blog kritikusa premier előtt tekintette meg a legújabb Pókembert. Vajon mit látott?

Hirdetés

Alig heverhettük ki a Bosszúállók elsöprő viharát, máris itt van a legújabb képregényadaptáció. Pontosabban egy régi ismerős lett rebootolva, ugyanis alig 10 év telt el azóta, hogy Sam Raimi trilógiája elkezdődött, a Marvel nagyágyúját mégis már most a kezdetekig viszik vissza, ahelyett, hogy a Tobey Maguire főszereplésével készült sorozatot folytatnák.

Pókember tehát kapott még egy esélyt, hogy új nézőket hódítson meg, hogy elvarázsolja a régieket és lehetőleg a kasszáknál is fényesen szerepeljen. Mindezt a régi úton haladva, azonban új köntösben és tartalommal kiegészítve. Lássuk, hogy kedvenc hálószövőnk hogyan vette az új kihívást Marc Webb rendező keze alatt! Aki a film részletes kritikájára kíváncsi, kérjük folytassa az olvasást társblogunkon, a "Minden Nap Egy Jó Film"-en

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)