Hirdetés

A csúfos kudarc utáni nagy visszatérés ígérete a WWE 2K22 új gameplay trailere

|

Hosszú szünet után tér vissza a WWE 2K széria, remélhetőleg lesz is miért újra leülni elé.

Hirdetés

Ha az arcpirítóan vállalhatatlan WWE 2K20 után valamiért a mazochizmus azon fokára jutottak el, hogy ki akartátok volna próbálni a 2021-es folytatást, akkor (ismét) csalódnotok kellett. A 2K pankrátoros sorozatának ezidáig utolsó része ugyanis olyan borzalmas formában jelent meg, hogy egyből elküldték pihenni az egész franhise-t.

A Visual Concepts csapata egyébként nem kutyaütőkből áll, hosszú ideje az ő kezükben van az NBA 2K sorozat, korábban pedig a Major League Baseball 2K játékokat is ők szállították. 2013 óta segítették a Yuke's munkáját a WWE 2K kapcsán, de a 2019-ben megjelent WWE 2K20 volt az első olyan pankrátoros játékuk, amit teljesen egyedül kellett összehozniuk.

Hirdetés
,

Maradjunk annyiban, ez egyáltalán nem sikerült nekik, de 2019 régen volt, azóta sok idő eltelt, szóval bízzunk abban, hogy a WWE 2K22 vissza tudja hozni az egykor cseppet sem rossz széria hírnevét - vagy legalább abból valamennyit. A közelgő Royal Rumble gála miatt most pár órával a nagy show előtt kiadtak egy új előzetest is, alább ezt nézhetitek meg.

A WWE 2K22 2022. március 11-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, valamint Xbox Series X/S-re. Az nWo 4-Life és a Deluxe Edition vásárlói viszont már március 8-án elkezdhetik a bunyót. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)