Hirdetés

A Cuphead is megadja magát a Fall Guys-őrületnek

|

A Mediatonic slágerjátéka ezúttal a nehézsége miatt rettegett platformer hőseit helyezi teljesen új szerepbe.

Hirdetés

Habár a gyermekded látványvilág a Fall Guys: Knockout Battle védjegyének számít, a készítők nem riadnak vissza attól sem, hogy vagányabb figurákkal fűszerezzék a játékot: így hozták be jelmezként korábban Doom Guyt, Godzillát, és Sonicot is.

A jelek szerint pedig hamarosan újabb kemény arcokkal bővül a népszerű battle royale-móka, a Fall Guys Twitterén ugyanis bejelentették, hogy Cuphead és öccse, Mugman is átmegy a maskara-metamorfózison.

Hirdetés

A SudioMDHDR platformerhősei napokon belül felbukkannak, a Cuphead-jelmez február 24-én debütál, míg a kistesó február 27-én válik elérhetővé.

Mindkét skin 10 koronába kerül majd, 5-5 koronás árral külön az alsó és felső részekért. A Cuphead-pakk extrájaként egy speciális emote-ot is kapunk, ami újabb 5 koronát kóstál, így a teljes csomag összesen 25 koronáért szerezhető meg.

A Fall Guys: Knockout Battle ugyan egyelőre csak PC-n és PlayStationön játszható, de hamarosan három további platformon is megjelenik majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)