Hirdetés

A Cyberpunk 2077 1.3-as patch legalább 100 küldetést javít

|

Méretes listával ismertette velünk a frissítéssel érkező javításokat a CD Projekt RED.

Hirdetés

Szerencsére nem úgy tűnik, hogy a CD Projekt Red csapata magára hagyta volna az igencsak problémás rajtot produkáló Cyberpunk 2077-et, ami sajnos továbbra sem nyújt tökéletes játékélményt.

Korábban már érkeztek javítások a kalandhoz, amelyeknek azért meg is lett a hatásuk, de a helyzet az, hogy valószínűleg még bőven van mit csiszolni a produktumon, és a következő nagy frissítés bizony ismét egy csomó dolgot helyrerak.

Hirdetés

Hamarosan megint érdemes lesz visszatérni a Cyberpunk 2077-hez, hiszen úton van az 1.3-as patch, amelynek részleteiről nemrég be is számolt nekünk a CD Projekt RED. Kaptunk egy terjedelmes listát arról, hogy milyen javításoknak, illetve a játékmenetet és az egyensúlyt érintő változásoknak örülhetünk a közeljövőben. Emellett technikai téren is számíthatunk javulásra, ráadásul rengeteg küldetés és Gig is javításra kerül.

A frissítés természetesen ingyenes lesz, és a megérkezésével együtt kapunk néhány DLC-t is, amelyeket az "Additional Content" menüben érhetünk el. Az apró kiegészítések között például kozmetikai cuccokat és új animációkat találunk majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ha kíváncsiak vagytok a változások méretes listájára, akkor kattintsatok ide! Sajnos a patch hivatalos megjelenési dátuma nem ismert, de jó esély van rá, hogy a közeljövőben fog debütálni. Ti visszanéztek a Cyberpunk 2077-be az új patch miatt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)