Hirdetés

A Cyberpunk 2077 állítható nemi szervekkel és választható szőrzettel érkezik

|

A Cyberpunk 2077 fejlesztői meghökkentően részletes testre szabási lehetőségeket adnak a játékosok kezébe.

Hirdetés

Elég bőbeszédű volt a tengerentúli korhatár-besorolásért felelős ESRB beszámolója annak okáról, hogy végül a felnőtteknek szánt M, azaz Mature kategóriában kötött ki a CD Projekt Red alkotása. A véres jelenetek mellett ugyanis tekintélyes mennyiségű szexuális tartalom indokolja, hogy a kicsik elől elzárva tartsuk a Cyberpunk 2077-et.

Hirdetés

Most, hogy a szerencsésebb külföldi sajtóorgánumok elvihették egy körre a belsőnézetes akció-szerepjátékot, megerősítést nyertek a korábbi értesülések, mi több, eddig nem ismert részletek is napvilágra kerültek. Először is jobb, ha tisztában vagyunk azzal, hogy karakterünk létrehozásakor hiába is keressük a nemválasztás lehetőségét, ehelyett gyakorlatilag összelegózzuk a különböző adottságokat és vonásokat. Bőrszín, szemszín, hajszín (külön az arcszőrzet színe), frizura, testalkat, sebek, tetoválások, nemi szervek (akár mellőzhetjük is) és így tovább. Semmi akadálya annak, hogy modellalkatú női karakter dörmögő férfihangon szólaljon meg, bármilyen kombináció megengedett.

V (így hívják a főszereplőt) nemi szervét illetően is szabad kezet kapunk. Ha például hímtaggal szereljük fel, akkor annak állíthatjuk a méretét, és választhatunk körülmetélt, illetve metéletlen közül, valamint rábökhetünk arra is az öt lehetséges bozontvariáció közül, amelyiket a leginkább rokonszenvesnek találjuk. Továbbá három mellbimbótípus is helyet kapott a kreátorban.

A Cyberpunk 2077 a dolgok jelen állása szerint november 19-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Később pedig Stadiára, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)