Hirdetés

A Cyberpunk 2077-ben még a körmünket és fogainkat is testreszabhatjuk

|

A szerepjáték rajongók örülhetnek, hiszen eddig soha nem látott részletességű karakterkreálóban csiszolgathatják tökélyre digitális alteregójukat.

Hirdetés

Noha a The Witcher széria darabjai - legfőképpen a harmadik rész - a szerepjátszás csúcsát jelentik (ezt az utolsó leheletemig hajlandó vagyok védeni), a műfaj keményvonalas rajongói valószínűleg hiányoltak belőle egy dolgot: a karakterkreálást.

Érthető módon Ríviai Geralt egy kész, megalkotott szereplő volt, akit nem lehetett csak úgy a kényük, kedvünk szerint alakítgatni, azonban a CD Projekt Red legújabb játékában már nincs ilyen megkötés. A stúdió így tehát nem aprózta el a dolgot: a Cyberpunk 2077-ben egy olyan karakteralkotó rendszert készítettek, melynél részletesebbet valószínűleg még sehol máshol nem láthattunk.

Hirdetés

Arról már korában is érkeztek infók, hogy küllemünket kifejezetten részletesen alakíthatjuk majd, kezdve természetesen a különböző alakú és színű frizurákkal, arcszerkezetekkel, egészen a testalkatig, sőt még azt is beállíthatjuk, hogy milyen felszereltségű karakterünk... nos... a fehérnemű alatt. 

A Cyberpunk 2077 német Facebook-oldalán most megjelent egy bejegyzés, melyben kitérnek arra, hogy nem álltak meg a fentieknél. A játékosok képesek lesznek beállítani karakterük körmének hosszát, a vagy fogainak elrendezését.

"Számunkra a szabadság nem csak játékmenetben fontos, de a karakterek kialakításában is."

- zárta a posztot a CD Projekt Red.

Az ilyen részletességgel testre szabható karakter már kicsit túlzásnak is tűnik, lévén a játékot túlnyomórészt belső nézetből játsszuk, tehát legfeljebb a kezünket látjuk majd rendszeresen. A felesleges mechanikák azonban egészen idáig nem voltak jellemzőek a lengyel csapatra, így valószínűleg lesz játékmeneti jelentősége a világ egyik legrészletesebb karakterkreálójának.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)